Service List

Gegevens beheer

Wanneer uw organisatie niet beschikt over full-time medewerkers om uw gegevensbeheer te verzorgen kunnen wij voor u part-time gegevensbeheer verzorgen. Wij zullen ervoor zorgen dat de continuiteit van uw gegevens architectuur gegarandeerd blijft.

Informatie advies

Ook kunt u bij ons terecht voor de rol van informatie adviseur. 

Applicatie ontwikkeling

Wanneer u toepassingen heeft voor het ontsluiten van uw gegevens, kunnen wij voor u een op Oracle Application Express gebaseerde WEB oplossing leveren. Hierbij kunnen administratieve en geografische gegevens met elkaar gecombineerd worden.

Gegevens vergelijkingen

Voor trajecten zoals kwaliteit van gegevens, kunt u bij ons terecht, wij verzorgen vergelijkingen en stroomlijning van uw basisgegevens zodat uw gegevens architectuur optimaal functioneert. Hierbij maken wij gebruik van diverse Open Source toepassingen die wij verder customizen om uw specifieke gegevensvergelijking te kunnen doen.

Database beheer

Het technisch beheer van uw, op Oracle gebaseerde, database omgevingen kunnen wij voor onze rekening nemen.

Projectleiding

Wanneer u staat voor de implementatie van een gegevens- of informatie gerelateerd project kunt u ons inschakelen voor het begeleiden van dit traject.

Gegevens analyse/kwaliteit

Wanneer u bezorgt bent over de kwaliteit van uw gegevens kunnen wij voor u een analyse verzorgen en hierover een rapportage opstellen zodat u de kwaliteit van de gegevens kunt verbeteren.

ICT services

Naast de diensten die gebaseerd zijn op gegevens, en of gegevens verwerking, kunnen wij u contracten bieden waarbij uw ICT infra structuur onderwerp van ondersteuning is. U kunt hierbij denken aan calamiteiten service, ondersteuning van uw systeembeheerder, derdelijns ondersteuning.

Automatiseringsdiensten met Visie